Zomer

Ja, ja eindelijk is het zomer in Annecy. Heel juli en augustus was er blijkbaar alleen maar regen en sinds ik hier ben, is het +21 graden en zon.

Dus daar moeten we van profiteren! Daarom hebben we na de les Frans (Ja deze week is het Franse les en ze is vrij interessant, moet ik eerlijk zeggen. Zeer persoonlijk en ze focussen echt op je struikelpunten dus ik geloof er in dat ik deze week zeker wel wat bijleer.) afgesproken om samen naar het meer te gaan. Om te gaan ZWEMMEN!

Ook al is Le Lac al enorm afgekoeld naar 20 graden, het is nu of nooit want warmer gaat het niet meer worden. Het was wat zoeken naar ‘de plage’ maar na een mooie wandeling langs met meer hebben we het gevonden.

Wandeling Lake

Echt een gezellig grasperkje waar je kan zonnen en een klein “strandje” om in het water te gaan. Dus na eerst goed wat te zonnen zijn we allemaal het water ingegaan. Redelijk idyllisch zo met de bergen op de achtergrond. Gewoon prachtig en natuurlijk is er bewijsmateriaal gemaakt!

In the lake Panorama zonnen zwemmen

Morgen wordt het nog beter weer, dus opnieuw RDV (–>rendez-vous, Frans praten is de boodschap. haha) aan het meer. Hopelijk pak ik nog een mooi kleurtje voor de winter hier begint.

Slaap lekker, want ik kruip onder de dons. Morgen weer om 9 uur les!

x

Eén gedachte over “Zomer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s