Geen fitness abonnement nodig

Vandaag was het écht warm! Maar des te beter want ik kan er wel van genieten. Jammer genoeg was het voor iedereen even warm en niet iedereen is hier dan deo-proof.

Dus toen ik na school de bus nam om naar het station te gaan, was die zeer warm met zéér veel stinkende mensen. heel blij dat ik maar 10 minuten moet rijden naar de stad.

Aangekomen aan het station ben ik een fiets gaan halen. Hier kan je een fiets huren voor maar 10€/maand en hij is even goed als degene die ik thuis heb, versnellingen, mandje, bel, slot, lichten, enz.. alles er op en er aan 😀

Nu kon ik lekker in de frisse lucht naar het meer fietsen om, guess what, te gaan zonnen.

Lekker liggen bakken tot 7 uur en dan begon mijn fietstocht naar huis. Die ik dus nog nooit niet had gedaan.
Ik wist me nog te herinneren dat ik met de auto altijd helemaal rond moest omdat een straat was opgebroken, maar met de fiets moest dat toch wel gaan? Alleen even vergeten dat die berg enorm hard omhoog ging! Moedig dat ik was, ben ik begonnen met te trappen maar in de helft kon ik niet meer. Uiteindelijk helemaal boven aan de top moest ik al een geluk alleen maar even stijl naar beneden. Achteraf gezien niet zo slim want dat betekent dat er dus ook ergens een weg is, gewoon helemaal plat. Daar kwam ik dus ook pas achter wanneer ik terug beneden was en zag dat ik terug aan het station uitkwam….

Dus dan maar vandaar naar huis gefietst en aangezien mijn studio ook op een bergje ligt, moest ik nog een kleine klim doen. Met andere woorden ik was kapot toen ik thuis aankwam, bezweet en uitgeput. Vandaar mijn titel: “Geen fitness abonnement nodig hier.”! Gewoon goed fietsen.

Mezelf dan nu maar mooi beloond met een goede film in de zetel. Eindelijk ‘Maleficent’ gezien, dacht echt al dat ik hem hier in het Frans moest gaan zien. Ends good, all good.

Erasmus suntanning Groep aan het meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s