Première semaine

Zo mijn eerste week is voorbij en ze is toch wel snel gegaan. Woensdag ben ik met volle moed terug aan die lange lesdag begonnen. Nu wist ik waar ik aan begon dus was ik beter voorbereid haha. Helaas werken alle spelletjes op de iPad niet als er een wifi connectie voor nodig is… bummer!

Tijdens de middag inkopen gaan doen, lekker kipje, visje en groentjes gekocht dus mijn voorraad is weer aangevuld. Want onze middag pauzes zijn toch belachelijk lang, je moet je dan toch nuttig bezig houden.

Na school hadden we om 8 uur afgesproken in “Le Munich” voor een Erasmusser haar verjaardag. Was zeer gezellig maar veel te laat. Dus Yentl heeft zich ‘overslapen’ gisteren en pas in de namiddag de les gaan volgen. Je mag hier 1/3 van je vak missen dus ik mocht een voormiddag skippen. Want nee ik zag het niet echt zitten om met 5 uur slaap een les te volgen die 8 uur duurde. Voordeel, ik kwam fris in de les aan wanneer de rest dus al moe was. En aangezien het een groepswerk was, kon ik verder werken en zij even rusten. Geven en nemen hé !

verjaardag tanja

verjaardag tanja 2Vandaag lekker uitgeslapen en verder gewerkt aan het groepswerkje dus toch wel huiswerk gemaakt deze week. En dan gaan fietsen en naar de verse fruit en groenten winkel geweest. Wauw ik was echt in heaven ! Ze hebben daar echt alles en zo vers dat je het allemaal wil kopen. Jammer genoeg wel super duur. Maar dat is het waard. Het zotste wat ik heb gekocht is Mangovrucht, nee heeft niets te maken met mango maar is een Thaise vrucht dat ik in Thailand heb leren kennen maar nergens te vinden in België en hier bam lag het ineens voor mijn neus. Dus ik kon het niet laten en ik moest er 1 kopen. Straks testen of het even lekker is als in Thailand 😀

Ik ga nu mijn afwas doen, want ja die staat op mij te wachten.
En morgen ga ik er even weinig zin in hebben om hem te doen, korte mette!

x

2 gedachten over “Première semaine”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s