De vrouwelijke Tom Boonen is geboren

Soms moet je spontaan zijn in je leven en hier in Annecy zijn we dat al iets sneller dan in België want hier moet je jezelf bezighouden. Dus Yentl heeft toegestemd, last-minute want ik wist van niets tot 1 uur ervoor, om mee de toer rond het meer te gaan fietsen. ‘Tour du Lac.

Wist ik veel dat die toer 42 kilometer ging inhouden en een klim van 110 meter…

Tour du Lac

Maar eigenlijk viel het allemaal heel goed mee. Ik heb maar een paar keer “Zot”, “Jeesjes”, “F*ck” geroepen. En vooral heel veel liedjes gezongen haha. Want ja hoe zie je de tijd sneller voorbij gaan? Als je een mooi karaoke uurtje inlast 😀

IMG_2499 IMG_2498

Dus we zijn er met een lach aan begonnen en het was prachtig weer dus dat was echt een topper. Alleen is mijn fietsmandje echt het onhandigste mormel ter wereld. Dus oh jawel, it happend… Mijn iPhone is gevallen uit een fiets die een berg afraasde, mijn hoesje zag eruit alsof een hond een uren op had liggen kauwen en mijn schermfolie vertoonde honderden krassen. Waardoor het in eerste instantie leek dat heel mijn scherm in honderd duizend stukken was maar puur gezichtsbedrog. Hij heeft een mooi schaafwond aan de achtkant en een ministukje glas is foetsie.
Dus Yentl heeft even geweend en de iPhone (te laat) bij iemand inde rugzak gestoken voor de rest van de dag!IMG_2507

IMG_2504

En dat was eigenlijk het zotste avontuur dat ik die dag heb meegemaakt. Maar zeker en vast genoeg adrenaline voor een hele week. Mi precious iPhone…

IMG_2513

Onderweg hebben we prachtige plekjes ontdekt die echt wel de moeite waard zijn. En toen ik hier stond zag ik op het meer kitesurfers bezig. Toen baalde ik wel even dat ik een berg aan het beklimmen was met een fiets en niet mee daar aan het spelen was. Volgende uitdaging: ‘Opzoek gaan naar waar die kiters vandaan kwamen’ want online vind ik echt nergens een kiteclub en het is blijkbaar wel mogelijk!

IMG_2526Na dit mooie rustplek moesten we nog 1 grote klim doen en dan was het terug bergaf. En dat allemaal met ons gehuurd fietske van’t station. haha 😀 Maar we hebben het allemaal gehaald, daar even gepasseerd en gekeken naar de parapenters die landen op het weiland naast ons.

Geloof het of niet maar we waren na onze toch van 4 uur helemaal niet moe dus besliste we om af te spreken om 10 uur op het kot van een Erasmusser om van daar allemaal samen te vertrekken naar het nachtleven van Annecy, Le Bowl.

De naam zegt het zelf. Ja zeker deze discotheek is overdag een bowlingbaan. Jammer genoeg is de groep niet binnen geraakt omdat zij te zat, te laat en een te grote groep waren. Maar Elynn en ik, tja op één of andere manier ligt het nachtleven ons wel en zijn wij wel een stapje kunnen gaan zetten.

IMG_2388IMG_2395

Helaas was onze eigenaar van mijn bob-auto niet binnen geraakt, dus hij was baas en zijn we maar 30 min binnen geweest. Beste 30 minuten van mijn avond 😀 Dus zeker voor herhaling vatbaar, maar niet meer ‘voordrinken’ gewoon rechtstreeks naar de club en met mijn eigen auto.. Ik zie de rest wel verschijnen of ze binnen geraken of niet!

Als je mij kent dat weet je natuurlijk dat ik na zo’n dag gigantisch lang heb uitgeslapen. En jawel in 1 trek door, echt ongelooflijk, 8 uur lekker doorgeslapen en werd ik wakker rond de middag (laten we zeggen haha)

En ik heb mijn zondag gespendeerd aan… Poetsen en wassen!
Helaas als je alleen woont en je bent student, dan moet je zelf poetsen en wassen. Bye bye hotel mama 😦

Zeeeeer spannend, maar mijn witte was ziet nog wit (ja ik ben 4 keer gaan kijken aan het raampje) en de gekleurde heeft het ook overleefd. Score, i’m a PRO!
Badkamer glimt, nieuwe handdoekjes ruiken fris, keuken is een oase van eucalyptus (danku mister proper)

poetsdag

En nu is het al zo ver, het weekend is voorbij. Maar goed vooruitzicht, deze week maar 1 dag dat ik van 8 tot 5 naar school moet dus daar kan ik mee leven.

A bientôt!

x

Le Bowl

2 gedachten over “De vrouwelijke Tom Boonen is geboren”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s