Mama op bezoek

IMG_2707IMG_2766IMG_2729Donderdagavond is mama aangekomen om mij een weekendje te bezoeken 😀 ! Bezoek hebben is altijd leuk, helaas is het weekend dus wel voorbij ge-vlo-gen. En zeker omdat het een prachtig weekend was, 27graden. Mama had de zomer meegenomen.

Vrijdag zijn we gaan shoppen natuurlijk, wat moeten vrouwen anders doen. Maar het leukste was vooral dat ik niet moest koken dit weekend en het belangrijkste : “GEEN AFWAS”! Ho wat ben ik die toch beu haha. Heel hard genoten van mijn overheerlijke restaurant-eten. Njam njam…

IMG_2772

Zaterdag was het de beste en de warmste dag dus zijn we opzoek gegaan naar een lounge bar. Ja dat kennen de Fransmannen dus niet! Million-dollar business 😀 start een lounge-bar in Annecy! Dus dan zijn we maar beginnen rondrijden, opzoek naar een gezellige plek om te genieten van het mooie weer.

En dat hebben we dan ook ook gevonden :
L’Auberge du Lac – La Villa du Port“.
Je zat op een terras op het water echt in de middle of nowhere,
Loved it!

IMG_2740IMG_2735
Toen ineens was het al zondag en was het nog snel alles poetsen en wassen, maar op mama haar manier. Want ik had donderdag al gepoetst omdat mama kwam, maar je kent ze 😀 het kan altijd netter en properder haha. Veel te kort maar gezellig weekend is voorbij en nu zit ik terug in de les. Al een geluk toch deze blog gestart en zo een aangename bezigheid tijdens mijn 8 uur les vandaag.

Ciao

x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s