Herfstgriep

IMG_2813

Het is gebeurd, ik ben slachtoffer van de herfstgriep. Het zat er aan te komen. Heel mijn klas was al een week aan het snotteren en hoesten. Dan een prachtig weekend van 27 graden dat ineens overslaat op een maandag van 19°. Maandag was ik nog tip top in orde.

Ik ben zelfs naar de winkel geweest en een stofzuiger gekocht (eindelijk) met 1600Watt, mijn studio was nog nooit zo goed gestofzuigd denk ik 🙂 Me happy! En heb ik een schoenen rekje ineen geknutseld uit iets dat eigenlijk geen schoenenrek is. Me proud (zo vader zo dochter).

Maar dinsdag in de namiddag voelde ik het opkomen en tegen de avond zat ik met een onesie, thee en 300 dekens (eigenlijk maar 2 meer heb ik er hier niet) in mijn bedje. Sterven zo zonder mama haha die je dan verzorgd. Maar ‘What doesn’t kill you makes you stronger‘, Yentl leeft nog en het gaat al wat beter. Geen griep gevoel meer. Gewoon een goede verkoudheid 😦 !
Mama hotel I miss you… Maar ik overleef het hier zeker. nog 12 dagen en je kan mij een after-verzorging gegeven 😀 haha love you!

Ik slaap ’s morgens goed uit en nu straks in de namiddag naar school, even afzien. Helaas zijn lessen hier verplicht en mag je maar 1/3 missen en ik weet niet hoe dat hier werkt met doktersbriefjes enzo. Dus gewoon maar braaf even afzien! Want een Franse dokter uitleggen wat ik voel, daar ben ik nog niet klaar voor haha 😀

Verzorg jullie allemaal goed! Zorg dat jullie gezond blijven!

x

Eén gedachte over “Herfstgriep”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s