Pop Plage

Ziek of niet, het studentenleven gaat voort. En verscheen er donderdag op onze Facebookgroep “Party @ Appart City”. Ik was niet van plan om uit te gaan omdat ik beter nog wat kon uitzieken, maar als het feestje naar je eigen residentie komt. Tja, dan ga je een kijkje nemen. Uiteindelijk bleek het gewoon een soort van lokplan te zijn om iedereen naar hier te krijgen. Want er was helemaal geen feestje, ze wouden gewoon ZUIPEN. Ach kom even gezellig doen en toch met mijn zieke longetjes het tot 12 uur volgehouden ! En het was wel gezellig 🙂

IMG_2910

Vrijdag dus goed uitgeslapen en mijn takenlijstje afgewerkt. Waaronder naar de klantendienst bellen voor mijn nieuw Frans telefoon nummer. [ Call Me Maybe : 0033 6 41 59 76 47 ] Was zeker een uitdaging en helemaal niet hoe je het leert op school haha!! Dan vroeg in bed want zaterdag een water pedalo date met Elynn 😀

Yentl die alles behalve actief is besloot dan ook om met de auto naar Annecy centrum te gaan maar is na een half uur parking zoeken mooi terug naar huis gekeerd om de fiets te nemen, jup haha that’s me :D!
Veel te laat op de date, mezelf beloond met een ijsje! “Ik fiets het er straks toch wel af” (zo denken we allemaal)
En toch wel een touristische selfie genomen met ‘Jardin de la Renaissance’ in het park ‘Jardins de l’Europe d’Annecy voordat we onze boot gingen beklimmen.

IMG_2911IMG_2912

Eigenlijk was het nog wel een ervaring, aangezien ik het nog nooit had gedaan zo’n water-fiets-pedalo-ding. Zeker omdat als er dan een grote echt boot passeerde maakte die zo’n golven dat ik dacht: “dit ding overleeft dat niet, ik lig straks in het water!”

Maar eind goed al goed en we hadden een prachtige dag gekozen want het was lekker warm in het zonnetje op ons bootjes-ding. En ik heb het al honderd keer gezegd maar ik geniet nog steeds van het prachtig zicht van het meer van Annecy, can’t get used to it, love it 🙂 !

IMG_2879 IMG_2844  IMG_2852

Omdat het nog te mooi weer was om al naar huis te gaan zijn we samen Pizza gaan eten in ‘Tutti Spagetti‘, lekker natuurlijk wat kan een 4 fromagi anders zijn haha 😀

Daar lekker aan het eten en babbalen babbelen babbelen (zoals wij dat kunnen) krijgen we te horen dat de groep vanavond wel echt uit gaat naar Pop Plage, discotheek aan de rand van het meer naast het Casino. Ja ook al was ik nog ziek, dat wou ik niet missen. De groep ging voordrinken op een kot, Elynn en ik hebben ons gewoon rustig klaar gemaakt en zelf met z’n twee vertrokken. Wij gingen de rest wel zien aankomen. Ja toch wel een iets betere (of eerder mijn type) club, er was tenminste een VIP. Niet dat dat hier mijn coté is, echt wennen dat ik NIEMAND ken haha!

Maar goed aan het dansen en 2 uur later was de groep er dan ook eindelijk 😀 dan was het wel helemaal lachen. En standaard rond 2-3 uur is het tijd voor Yentl om naar huis te gaan, zeker omdat ik nog ziek was. Maar ineens kwam er een grote brede neger naar mij en vroeg of Elynn en ik naar de VIP iets wouden komen drinken op request van… Ja ik moest toch even checken wie en wat. HAHA, think twice next time!  Had ik het weer aan mijn been dat blijkbaar Meneer hupeldpup (50 jaar oud ofzo) ons had gevraagd in zijn box. Zijn zoon(?) die mee in de box zat, had iets logischer geweest maar nee. Dus ik dacht even sympathiek doen en zorgen dat ik een “Have you met… Elynn“-momentje kon regelen met de zoon(?). Natuurlijk hield dat in eerst even praten met Meneer hupeldpup. Bleek het niet zijn zoon te zijn maar een vriend (wat voor leven heb je dan?) en na 4 champagne glazen in mijn hand geduwd te krijgen, was het echt tijd om naar huis te gaan… Van die gelegenheid gebruik maken om dus dag te zeggen tegen de vriend (genaamd Kevin) en mijn Oh Jawel “Have you met… Elynn“-momentje er even tussen te squezen ookal stond ze al 5 meter verder. Bleek dat hij al wist dat ze Elynn noemde omdat hij het al aan bronnen had gevraagd, dus ik voel interesse, matchmaker alert haha! Volgend doel : hem ALLEEN tegenkomen en eindelijk echt een persoonlijke voorstelling regelen. Maar wanneer ik dus dag moest zeggen aan Meneer hupeldpup, zij hij dat hij met mij wou gaan eten. Ow Ow Ow, dacht het niet! Dus ik vroeg waarom ? Zijn antwoord : “Becoose you’rrre Quuté”. Mijn antwoord : “That’s not a good reason, everybody in this club is cute!”
Oei, meneer was op zijn tenen getrapt en draaide gewoon de rug, haha ! 😀 Wat een figuur. Ja die Frans mannen, een geval apart! En zo zie je maar dat een ongeplande avond best nog wel leuk kan zijn en entertainend kan eindigen.

IMG_2886  IMG_2887 IMG_2888

Sorry voor het veel te lange verhaal. Maar zo’n dingen deel ik maar al te graag met jullie. Ho en zondag heb ik heel de dag geleerd hoor Mama en Papa 😀 !!!! En het examen ging echt goed vandaag, dus weer eentje van de lijst geschrapt. Nog 10 te gaan 🙂

x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s