BASE NATURE AVENTURE DE TALLOIRES

Woensdag heb ik geen les en we dan willen die vrije dag ook nuttig spenderen. Zoals al goed samenvatten, studeren, poetsen, wassen, enz. Maar je blijft een student dus uitstelgedrag is zeer normaal. Wat zijn we wel gaan doen op onze vrije dag? Iets leuk! Last-minute beslissing : Survivalparcour in de bergen van Annecy! Met best wel een leuke beschrijving op de website.

“The view over Lake Annecy is not the only highlight at our Adventure Course. 5 sites providing 2 hours of activity between 3 and 12m above ground, accessible as of 1.40 m. Crossings of all kinds, new features and long zip lines will guarantee an adrenaline rush.”

Gelogen hebben ze niet, het was een prachtige locatie zowel op de grond als 12 meter in de lucht en zeker een uitdagend parcour. Missie geslaagd want we hebben super veel gelachen en ik sta vol blauwe plekken. Zo hoort het, toch :D?

Ik heb voor de eerste keer papa zijn kerst cadeau (action camera ding) gebruikt. Dank u papa haha! Dus daar hoort een “after-movie” bij of wat ik er toch van kon maken 😀

En natuurlijk ook de nodige foto’s als bewijs dat het er echt wel prachtig was! 

IMG_3002 IMG_3003 IMG_3001 IMG_3009IMG_2998IMG_3029IMG_3007

Donderdag was het al terug tijd om van ons wolkje af te komen want terug tijd voor interessante les. Lekker uitgeslapen, want ik had echt geen zin om al om 7 uur op te staan. Lekker actief in de namiddag naar de les en ze was eigenlijk nog zeer interessant. Ik zat in een Franse bui denk ik want ik kon heel goed volgen en actief meegewerkt in de les. Ik heb zelfs voor heel de klas (van 60 leerlingen, waarvan dus maar 5 erasmussers) een vraag gesteld die zij dan moesten antwoorden. Actief zijn in de les werpt zijn vruchten af, want na de les kwam er een Frans meisje vragen of we mee iets wouden gaan drinken in de stad. EINDELIJK een gelegenheid om Frans te praten en Franse vrienden te maken dus die hebben we met beide handen aangepakt 😀 !!

Super gezellig hebben nog tot 8 uur in de stad gezeten. Thuis gekomen moest ik natuurlijk nog koken. Maar ik had al heel de dag een idee. had nog een appel en advocado liggen die op op moesten dus gerechtje ineen geflanst : Zalm met gebakken appeltjes en een sla van advocado met tomaatjes. Njam njam 🙂 and healthy ! (Daarna wel een magnum ijsje gegeten om dat gezonde er even af te werken haha!) Processed with Moldiv

En nu is het vrijdag, tijd om de was echt wel te doen nu! Gisteren al gestofzuigd dus daar ben ik al vanaf. En moet ook naar de winkel vandaag. Anders uithongeren vanavond haha. Heb echt niets meer in de ijskast liggen.. studentenleven zeker?

Tot de volgende post!

x

Eén gedachte over “BASE NATURE AVENTURE DE TALLOIRES”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s