Galerijen

Eerste dag alleen

Spannend, spannend, spannend. Ik had al heel de dag vol gepland zodat ik me niet ging vervelen of erger aan thuis zou denken. Maar natuurlijk iedereen die mij kent, weet dat die plannen allemaal wat veranderd zijn.

De bedoeling was om vroeg op te staan, ontbijtje maken, busparcours ontdekken, gsm abonnementen zoeken en ’s avonds naar de winkel gaan.

Hoe mijn dag echt is verlopen? Klein beetje anders.

Rond half 11 pas opgestaan maar wel een eerste leuke skype sessie gehouden met de oudjes. Toen moest ik eigenlijk echt mijn dag beginnen. But instead heb ik deze blog aangemaakt en dat duurde net iets langer dan verwacht (met ondertussen nog een skype-gesprek of 2 ertussen). –> find me, yentl3@hotmail.com !

Uiteindelijk om 2 uur dan toch in de douche geraakt en mij klaargemaakt.
Maar ik moest nog ontbijten/middageten en dit gebeurt natuurlijk met de nodige entertainment. Niet slim maar “hello Pretty Little Liars” 😀
1 aflevering werd er drie, oeps.

Dan besefte ik opeens dat bussen natuurlijk niet heel de dag rijden, dus wanneer in online de uren checkte, bleek het NU vertrekken of geen bus avontuur meer. Zo gezegd, zo gedaan.

Wat een ervaring. Aan mijn bushalte al meteen “touch” door een Marokaanse(?) Fransman. Ik heb ontdekt dat iemand afwijzen in een taal die je nog niet 100% beheerst het dubbel zo gemakkelijk is. Want je denkt echt: “Je m’en fous!” haha.
Al een geluk kwam zijn bus (5 stad) er snel aan en was het gelukkig niet de mijne (7 school) die ik moest nemen. Dan zag ik een busje aankomen, eerder een mini-van. Dus ik dacht: ‘Dit kan ze toch niet zijn?’. Wel dus! En Yentl haar bus gemist.
Om het nog wat leuker te maken, dat was de laatste bus 7 voor vandaag. 10 minuten later kwam er wel een andere (5) aan die gewoon naar het stad reed. Die dan maar genomen en dan in het stad de bus 7  terug gepakt. Maar die stopt dan blijkbaar toch niet aan mijn studio? Wat een gedoe! Gelukkig was ik de enige persoon op de bus en was de bus chauffeur zo lief om mij wel recht voor mijn deur af te zetten. Vrouwelijke Belgische charmes!

Wachten op de bus

Even bekomen in de lobby met wat WiFi want dat heb ik niet op mijn kamer, alleen kabel op de laptop. Tot ik ineens zie (shit!) het is 10 voor 8, tot hoe laat waren de winkels nu weer open? Sprintje naar de auto, braaf traag gereden naar de winkel… MERDE! Allemaal gesloten. Lesje geleerd 🙂 !!

Dus nu gaat mijn keuze tussen een lekker croque of spagetti bolognese, smakelijk iedereen.

x

privé bus

eerste busritje